Omletas su morkų ir porų įdaru

Omletas su morkų ir porų įdaru

Sotus omletas, o tuo pačiu lengvas ir omletas su įdaru. Įdarui naudosime šakniavaisines daržoves. Daržovės puikiai tinka su omletais, nesvarbu ar tai įdaras ar garnyras.

Omletui reiks:

4 kiaušiniai
100 ml kefyro
2 šaukštai miltų
Druska
Pipirai

Įdarui reiks:

3 morkos
1 nedidelis poras
Bazilikas
Pipirai
Druska
Aliejus

Įdarui sutarkuoti morkas, smulkiai supjaustyti porą ir pakepinti keptuvėje ant trupučio aliejaus. Pabarstome prieskoniais, kad būtų sultingesnis įdaras galima įmaišyti grietinėlės, naminio pomidorų padažo.

Sumaišome produktus skirtus omletui. Iš pusės masės kepame omletą iš abiejų pusių. Tada kepti antrą omletą, dėti ant viršaus įdarą ir uždėti pirmąjį omletą ir paspaudyti kraštus, kad suliptų omletai ir taptų vientisu omletu. Kepti ant mažos kaitros, kad omletas spėtų iškepti, tačiau nepridegtų.

Skanaus!

Post Author: admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *